De astăzi se ridică integral restricțiile de circulație pe Podul de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2

Podul de la Cernavodă, redeschis complet traficului. FOTO DRDP Constanța

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că începând de marți, 07 iunie, de la ora 14.00, vor fi ridicate integral restricțiile de circulație pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2.

Astfel, pe întreaga perioadă a sezonului estival, se va circula pe ambele căi de rulare.

Potrivit CNAIR, în toamnă, după încheierea sezonului estival, va continua următoarea etapă a lucrărilor de reabilitare a podului.

„Ne cerem scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat pe fondul execuției lucrărilor de reabilitare a podului, dar acestea nu pot fi realizate decât prin închiderea parțială a circulației, conducătorii auto având la dispoziție alternative de deplasare pe rutele vechi”, au transmis reprezentanții instituției.

Reamintim conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*