Patronul unui local din Mangalia, acuzat că își agresează angajații care își cer drepturile salariale

Mașină de poliție.

Polițiștii din Mangalia au deschis un dosar de cercetare penală după ce angajatul unui restaurant din oraș a depus o plângere penală împotriva conducerii localului, acuzând că a fost bătut când și-a cerut drepturile salariale.

Potrivit plângerii depuse, incidentul s-ar fi petrecut în cursul zilei de joi, 15 decembrie, la restaurantul „Trușcă grill” din Mangalia, când un adolescent ar fi fost bătut de către fratele patronului restaurantului, în momentul în care a venit să-și ceara onorariul pentru serviciile prestate.

În plus, patronul localului și fratele său mai sunt acuzați că nu ar fi la prima acțiune de acest fel, și alți foști angajați ar fi fost agresați în momentul în care și-ar fi cerut drepturile salariale.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au precizat că, în urma plângerii depuse, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. În urma unor zvonuri că din mediu online că eu Trușcă Cosmin nu am plătit un angajat și că mai mult, l.am bătut sau agresat, Vă transmit umatoarele:
    1. Azi 15 Decembrie la locația Trușcă Grill s.a prezentat un fost angajat pentru a lua diferența de salariu, a semnat ștatul de plată, a luat salariu. La Trușcă Grill toți angajații au contract de muncă întreg și nu sunt putini, sunt 18 angajați
    2. Fostul angajat a devenit irascibil în momentul în care i.am arătat o postare a lui din mediul on-line ,în care mă jignește și a intrat în conflict verbal cu un angajat a lui Trușcă Grill, apoi l.am invitat afara să închei conflictul, pentru ca în interior aveam clienți la mese. În afara locației fostul și actualul angajat și.au adus injurii și s.au încăierat, am intervenit până a venit mama fostului angajat pentru ca devenise agresiv.Moment în care mama acestuia a început sa.l lovească peste față(Avem video)
    3. Ce vină are patronul și restaurantul? Doar le.am indicat ca fiecare să face ce dorește ( poliție,instanță,împăcare)
    4. Mă aștept zilnic ca să me denigreze anumite persoane, pentru că atunci când faci bine, pe unii deranjează.
    5. Fostul angajat a fost concediat pe motive de indisciplină, ulterior am auzit că are anumite vicii , fiind incompatibil pe viitor cu strategia de dezvoltare Trușcă Grill .
    6. Informațiile despre Trușcă Cosmin și Trușcă Grill din mediul on-line fără susținere, sunt doar pentru o distrugere de imagine, postate de conturi false.
    7. pana azi 16.12.2022 ora 15.30 , niciun angajat din cadrul politiei Mangalia nu ne.a contactat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*