IPJ Constanța, despre cum s-a produs accidentul rutier de la Mangalia. Șoferul a murit

Mașină de Poliție

IPJ Constanța a anunțat cum s-a produs accidentul rutier de la Mangalia, iar în urma evenimentului rutier șoferul a murit.

Potrivit IPJ Constanța. la data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 07.45, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în municipiul Mangalia, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 27 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției, iar autoturismul ar fi intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma accidentului rutier au fost răniți grav conducătorul auto și un pasager, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Ambii au fost trabnsportați la spital.

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge și a eventualului consum de substanțe psihoactive” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Bărbatul de 27 de ani a murit în ambulanța care îl transporta de la Spitalul din Mangalia, la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*