Trei persoane, printre care și un copil de trei ani, rănite în urma unei explozii într-un bloc de pe strada Mircea cel Bătrân

Mai multe ambulanțe au ajuns la locul solicitării. FOTO SAJ Constanța

O acumulare de gaze într-un apartament a dus la o explozie puternică, trei persoane, printre care și un copil de trei ani fiind rănite. Inspectoratul de Stat în Construcții trebuie să facă o evaluare a clădirii pentru a vedea dacă a fost afectat.

Deflagrația s-a produs în jurul orei 18.15, la fața locului fiind trimise doar echipaje ale Serviciului de Ambulanță, dat fiind că explozia nu a fost urmată și de un incendiu. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care şi un copil. Deși, inițial, una dintre persoanele rănite a refuzat transportul la spital, în cele din urmă, toți cei răniți au fost transportați la spital.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Constanța, cei trei răniţi sunt: un copil în vârstă de 3 ani, cu arsuri de gradul 1 şi 2 la membrele inferioare, o pacientă (bunica), cu arsuri de gradul 1 şi 2 la membre inferioare, respectiv tatăl copilului, cu arsuri de gradul 1, 2 şi 3 la membrele inferioare şi la faţă.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*