Zeci de amenzi aplicate de către Poliția Locală Constanța pentru parcatul pe spațiul verde

Vânzătorii ambulanți au fost sancționați și au rămas și fără marfă. FOTO DGPL Constanța

În urma verificărilor efectuate în teren de către lucrătorii Direcției Generale Politia Locala Constanta în data de 11 august au fost aplicate 175 amenzi contravenționale în valoare totală de 32.959 lei.

Faptele contravenționale constatate, în limita competențelor conferite de lege, pentru care s-au aplicat cele mai multe sancțiuni contravenţionale cu amendă au fost: 27 privind ordinea şi liniștea publică, 23 abateri contravenționale în special pentru opriri/staționări neregulamentare; 54 de amenzi contravenționale (majoritatea pentru staționarea vehiculului pe spațiul verde sau cu aceasta destinație din municipiul Constanta sau Stațiunea Mamaia); au fost încheiate 14 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției încheiate pentru pentru acte de comerț ilicit desfășurate pe plajă, dar și în zonele de promenada ori activități de prestări servicii în locuri neautorizate prin închirierea bunurilor imobile în vederea obținerii unor foloase materiale în mod ilicit. A fost sancționată contravențional cu amenda de 1500 lei și o persoana care își plimba câinele din rasa amstaff fără a avea botnița în spațiul public.

De asemenea, în aceeași zi comercianților ambulanți le-au fost dispuse măsuri complementare de confiscare a mărfurilor comercializate în condiții igienico sanitare improprii și / sau fără autorizație de proveniența sau comercializare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*