FOTO VIDEO Explozie urmată de un incendiu în Techirghiol. Au ars căsuțe din lemn, dar nicio persoană nu a fost rănită

Explozie urmată de un incendiu în Techirghiol. FOTO ISU „Dobrogea”

Mai multe căsuțe din lemn, aflate pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, în Techirghiol, au fost distruse într-un incendiu provocat de explozia unei centrale termice.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incidentul s-a petrecut vineri dimineață, în jurul orei 02.45, pe strada Gheorghe Asachi din Techirghiol.

La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere și două echipaje SMURD, dar până la sosirea pompierilor, focul se răspândise la mai multe căsuțe din lemn.

„La Techirghiol este vorba despre explozia unei centrale, urmată de incendiu. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Până să fie lichidat, incendiul a distrus șapte căsuțe din lemn, pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Stiri De Ultima Ora - FOTO VIDEO Explozie Urmată De Un Incendiu în... » Stiri Si Oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*