Bărbatul dat dispărut în urma exploziei de la Petromidia a fost găsit, din păcate, decedat

Salvatorii ISU Constanța au reușit să găsească trupul bărbatului ce fusese dat dispărut în urma deflagrației urmată de incendiu de la Rafinăria Petromidia.

De asemenea, în urma incidentului s-au mai înregistrat alte cinci victime, una rănită grav, cu arsuri pe 45 la sută din suprafața corpului, ce a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD.

Totodată, la spital au mai ajuns o victimă cu arsuri la nivelul feței și una cu un traumatism lombar. În plus au mai rezultat o victimă cu traumatism membru inferior și una cu arsuri minore.

Decesul a fost confirmat și de către reprezentanții rafinăriei:

“Prioritatea pentru noi, de la începutul incidentului la rafinăria Petromidia, a fost siguranța angajaților noștri. Tot personalul rafinăriei Petromidia a fost evacuat și procesele tehnologice au fost oprite.

Din păcate, ca urmare a accidentului, 5 dintre colegii noștri se află în îngrijiri medicale la Spitalul Județean Constanța. Ne pare rău să informăm că o persoană a fost identificată ca decedată. Suntem alaturi de familiile victimelor în acest moment tragic.

În acest moment, incendiul din cadrul instalației HPM este izolat și stabilizat, echipele interne și externe fac eforturi pentru a-l stinge în cel mai scurt timp.

Va reamintim ca in cursul acestei zile, pe platforma Petromidia a avut loc un incident in cadrul instalatiei de hidrofinare petrol motorină (HPM),”, a precizat, într-un comunicat de presă, echipa de Comunicare a Grupului KMG International.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*