Trei persoane, între care doi adolescenți, au ajuns la spital în urma unui scandal spontan

Doi adolescenți au ajuns răniți la spital, unul dintre ei cu o plagă înjunghiată, în urma unui scandal spontan cu doi bărbați. De asemenea, și unul dintre bărbați a fost rănit, necesitând transportul la unitatea sanitară.

Potrivit Poliției Județene Constanța, incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 01 aprilie, în jurul orei 20.00, între doi minori, de 15 ani și 17 ani, și doi bărbați, de 45 de ani, respectiv 47 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, s-au agresat fizic, reciproc, pe bulevardul Aurel Vlaicu.

„Cei doi minori și bărbatul de 47 de ani au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, minorul de 15 ani prezentând leziuni traumatice care ar fi putut fi produse cu un corp tăietor-înțepător”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*