Trei persoane din Năvodari, cercetate penal pentru contrabandă cu țigări în Portul Midia

Dosare penale pentru contrabandă, în Portul Midia. FOTO IGPR
Contrabandă cu țigări în Portul Constanța Sud. FOTO Arhiva CTNews

Polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au desfășurat, în cursul zilei de marți, o acțiune pe raza Portului Midia, pentru prevenirea și combaterea infracțiunii de contrabandă.

În urma activităților, polițiștii de la transporturi maritime au depistat trei persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 67 de ani, din localitatea Năvodari, care aveau asupra lor 10.400 de țigarete netimbrate, de diverse mărci.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*