Jandarmii Grupării Mobile au luat țigări engross din Piața Abator

Jandarmii au găsit la o singură persoană câteva sute de pachete de țigări. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins o persoană care dorea să vândă fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege,  500  pachete de ţigări netimbrate (10. 000  ţigarete).

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, a desfăşurat o acţiune punctuală în zona Piaţa Abator din Constanţa, unde a surprins  o persoană de 61 de ani, în timp ce încerca să vândă cetăţenilor din zonă, 500  pachete de ţigări netimbrate (10. 000  ţigarete), fără timbre accizabile, inscripţionate “Rothmans” şi „Ashima”.

Pe numele acesteia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Persoana în cauză, actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*