VIDEO Un autobuz RATC Constanța a fost atacat cu pietre în Palazu Mare. Un geam a fost spart și un călător lovit de o piatră

Autobuz RATC vandalizat la Constanța. FOTO Primăria Constanța
Autobuz RATC vandalizat la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Un autobuz RATC a fost atacat cu pietre de un grup de indivizi în municipiul Constanța. Incidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 19.00, în cartierul Palazu Mare. O piatră a spart geamul din spate al mijlocului de transport în comun și l-a nimerit în plin pe unul dintre călătorii care aștepta să coboare în stație.

Secvențele au fost înregistrate de cele 8 camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști.  Pe imaginile suprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din noile autobuze se vede un grup de 6 indivizi aflați pe trotuar. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, moment în care bărbații aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. Piatra nimerește geamul din spate și îl lovește în plin pe unul dintre călători. Conducătorul auto oprește imediat, moment în care grupul de tineri începe să fugă.

Sesizați de reprezentanții RATC, polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.

Acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun. Tot joi seara, un grup de tineri a aruncat cu ouă într-un alt autobuz care circula pe unul dintre bulevardele principale din Constanța.

Primăria reamintește că autobuzele dispun de 8 camere de luat vederi – 6 la interior și 2 la exterior, iar orice incident este înregistrat, înaintat organelor competente și va fi sancționat conform legii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*