FOTO VIDEO Șase persoane au fost rănite într-un accident rutier în apropiere de Aeroportul Mihail Kogălniceanu

În urma manevrei a rezultat un accident în lanț. FOTO IPJ Constanța

Șase persoane au fost rănite, iar trei mașini au fost distruse în urma unui accident rutier înregistrat pe DN 2A, în apropiere de Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

În urma cercetărilor de la fața locului, polițiștii au stabilit că un  bărbat, în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, pe a doua bandă, dinspre orasul Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar la km 190 ar fi oprit cu intenția de a efectua un viraj la stânga către aleea de acces a unei societăți comerciale, peste marcajul dublu continuu. Atunci a fost lovit de un autoturism marca Mercedes, care circula în aceeași direcție de mers.

În urma impactului, primul auto a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, autoturismul marca Mercedes fiind proiectat către dreapta, în autoturismul marca Honda, care circula pe prima bandă.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șase persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*