Trei persoane au fost rănite, după ce un Tir a lovit un autoturism în localitatea Mihail Kogălniceanu

Accident cu trei răniți în localitatea Mihail Kogălniceanu

Trei persoane au fost rănite joi după amiază, într-un accident rutier, după ce un Tir a lovit un autoturism, evenimentul având loc în localitatea Mihail Kogălniceanu.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut după ce Tir-ul ar fi efectuat manevra de mers înapoi și atunci ar fi lovit autoturismul care venea din spatele său. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și elicopterul SMURD. Două dintre persoanele rănite au suferit câte un traumatism la picior, iar a treia victimă, un traumatism toracic.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*