O persoană a murit după ce un microbuz de călători a intrat într-o remorcă, lângă Ostrov

O persoană a murit în seara zilei de luni, 8 august, într-un accident rutier petrecut la intrare în Ostrov.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, microbuzul, în care se aflau șapte pasageri și șoferul, a intrat într-o remorca încărcată cu baloți a unui tractor.

Două persoane au rămas încarcerate, una inconștientă, declarată ulterior decedată, și una conștientă, cooperantă, care a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la spital.

Restul persoanelor nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*