FOTO VIDEO Accident spectaculos lângă Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Un șofer vitezoman a rupt un stâlp de beton

Stâlp retezat de o mașină. FOTO ctnews.ro

Un incident care putea să aibă urmări grave s-a întâmplat joi seara la intersecția Bulevardului Ferdinand cu Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Șoferul unui BMW înmatriculat în Bulgaria a pierdut controlul volanului și s-a înfipt într-un stâlp de beton.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a rupt stâlpul și l-a mutat aproape jumătate de metru din loc. Circulația rutieră a fost imediat oprită în zonă pentru evitarea pericolelor. Oamenii legii au apelat la angajații ENEL pentru a asigura cablurile electrice. Martorii au declarat pentru Constanța News că stâlpul se ținea doar în firele de tensiune.

În momentul împactului șoferul era singur în mașină. Individul circula pe Bulevardul Ferdinand, către Gară. El s-a ales cu răni ușoare. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul a consumat alcool înainte de a se urca la volan și care a fost cauza accidentului.

Șoferul va fi nevoit să plătească și stâșpul distrus. Prețul acestuia ajunge la aproape 10.000 lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*