FOTO VIDEO Accident spectaculos lângă Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Un șofer vitezoman a rupt un stâlp de beton

Stâlp retezat de o mașină. FOTO ctnews.ro

Un incident care putea să aibă urmări grave s-a întâmplat joi seara la intersecția Bulevardului Ferdinand cu Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Șoferul unui BMW înmatriculat în Bulgaria a pierdut controlul volanului și s-a înfipt într-un stâlp de beton.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a rupt stâlpul și l-a mutat aproape jumătate de metru din loc. Circulația rutieră a fost imediat oprită în zonă pentru evitarea pericolelor. Oamenii legii au apelat la angajații ENEL pentru a asigura cablurile electrice. Martorii au declarat pentru Constanța News că stâlpul se ținea doar în firele de tensiune.

În momentul împactului șoferul era singur în mașină. Individul circula pe Bulevardul Ferdinand, către Gară. El s-a ales cu răni ușoare. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul a consumat alcool înainte de a se urca la volan și care a fost cauza accidentului.

Șoferul va fi nevoit să plătească și stâșpul distrus. Prețul acestuia ajunge la aproape 10.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*