Trei persoane au fost prinse în Constanța având 500 de grame de cocaină asupra lor. Drogurile proveneau din Olanda

Drogurile găsite asupra a trei persoane în Constanța. FOTO Poliția Română - DIICOT

Polițiștii de Combatere a Criminalității Organizate din Constanța, cu sprijinul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în trafic cu droguri.  500 de grame de cocaină au fost ridicate de polițiști, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict.

La data de 22 ianuarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Constanța, trei persoane care aveau asupra lor 500 de grame de cocaină.

Din anchetă au rezultat indicii că drogurile ar fi provenit, de regulă, din Olanda, iar ulterior ar fi fost vândute în Constanța. De asemenea, în urma a 16 percheziții domiciliare, efectuate pe raza județelor Constanța și Arad, alte trei persoane au fost conduse la audieri.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, la data de 22 ianuarie a.c., procurorul din cadrul DIICOT Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani și a unei femei, de 44 de ani, aceștia urmând a fi prezențați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime Constanța, Brigăzii Operațiunii Speciale și IPJ Constanța.  În aceste activități au mai fost angrenați și jandarmi din Constanța.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*