Traficanți de droguri reținuți de procurorii DIICOT constănțeni

Traficanți de droguri, reținuți de procurorii DIICOT constănțeni

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, în cauză s-a reținut faptul că, unul dintre inculpați a depozitat și comercializat droguri de risc către consumatori de pe raza municipiilor București și Constanța. Astfel, joi, 10 februarie, procurorii DIICOT Constanța, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au surprins în flagrant un bărbat după a comercializat cantitatea de 1,026 kg de canabis, în schimbul sumei de 6.000 de euro.

Traficanți de droguri, reținuți de procurorii DIICOT constănțeni

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, la locuințele utilizate de bărbatul de 49 de ani, dar și de un alt bărbat, de 26 de ani, cercetat în aceeași cauză. În cazul acestuia s-a reținut faptul că la data de 11 decembrie a vândut cantitatea de 100,26 grame canabis, contra sumei de 2.800 lei.

În cursul zilei de vineri, 11 februarie, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*