FOTO VIDEO Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier în Mamaia. Cinci persoane au fost rănite

Accident rutier cu trei mașini și cinci răniți în Mamaia.

Trei mașini au fost implicate duminică, într-un accident rutier în Mamaia, cinci persoane, printre care și un copil fiind rănite și duse la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit polițiștilor, un autoturism circula dinspre Constanța spre Năvodari, iar în dreptul Hotelului Amiral din stațiunea Mamaia, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu două autoturisme.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța spun că în urma accidentului au rezultat cinci victime, fiind vorba de patru adulți și un copil de aproximativ 10 ani. La accident au intervenit patru echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare. Victimele au fost duse la spital pentru îngrijri medicale.

UPDATE

Șoferul intrat pe contrasens nu a putut fi testat dacă consumase băuturi alcoolice, dar i-au fost recoltate probe de sânge. Polițiștii au găsit în mașina respectivă un pliculeț, iar asupra pasagerului din dreapta alte 18 pliculețe cu substanță vegetală, susceptibile a avea efect psihoactiv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*