Fostul director al Administrației Naționale a Penitenciarelor, găsit mort într-un hotel din Mamaia

Claudiu Bejan, fostul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, a încetat din viață.

Fostul director al Administrației Naționale a Penitenciarelor și al Penitenciarului Poarta Albă, chestorul Claudiu Bejan, a fost găsit mort joi, 3 februarie, într-un hotel din Mamaia. Primele indicii arată că nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului, acesta fiind cunoscut cu probleme medicale.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Secției 1 au fost sesizați joi, 3 februarie, în jurul orei 12.20, cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

„Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu Bejan, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare. Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis Ministerul Justiției pe pagina de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*