Trei bărbați din Dunăreni, arestați preventiv pentru tentativă la omor

Trei bărbați din Dunăreni au fost arestați preventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor simplu și calificat, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, după ce au atacat trei persoane cu bâte și topoare.

Din probatoriul administrat până în prezent de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a rezultat că în seara zilei de 17 ianuarie, în jurul orei 20.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei trei inculpați au amenințat și agresat mai multe persoane, inclusiv persoana vătămată M.J., în incinta unui bar din satul Dunăreni. Acțiunea lor i-a determinat pe clienți să părăsească barul și impunând intervenția organelor de poliție.

După o scurtă perioadă, dar în același context, în apropierea locuinței persoanelor vătămate, cei trei inculpați au continuat să-l agreseze pe M.J., dar și pe fiul și concubina acestuia, M.A. și C.F. Astfel, aceștia l-au lovit cu bâtele în cap și pe corp pe M.A., care a căzut inconștient la pământ, iar după câteva momente, unul dintre agresori și-a lovit cu toporul în cap, pe rând, toate cele trei victime.

În urma loviturilor recepționate, M.J. a suferit leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, C.F. a suferit leziuni ce au necesitat 15 zile de îngrijiri mediale, iar M.A. a suferit leziuni ce au necesitat circa 50 zile de îngrijiri mediale și care i-au pus viața în primejdie. Prin manifestările de violență ale celor trei inculpați au fost tulburate ordinea și liniștea publică în localitatea de la malul Dunării.

În cursul zilei de 21 ianuarie procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă față de cei trei inculpați reținuți, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța, astfel încât aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*