Doi tineri au fost reținuți de polițiștii constănțeni pentru trafic de droguri, inclusiv în cluburi din stațiunea Mamaia

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța au dispus reținerea a doi tineri, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. Ei ar fi comercializat, în mod repetat, cocaină, inclusiv în cluburile din stațiunea Mamaia.

Polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat miercuri, 05 iulie, 12 percheziții domiciliare, în județul Constanța, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi vândut droguri, inclusiv în cluburile din stațiunea Mamaia, în schimbul unor sume cuprinse între 400 și 6.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate cantități de cocaină și cannabis, aproximativ 7.000 de lei și 100 de euro, un cântar electronic de precizie, 4 telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 23 și respectiv 24 de ani. Aceștia au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 6 iulie, să fie formulată, la instanța de judecată, propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*