Arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Tânăr reținut pentru trafic de droguri la un festival de muzică de la Olimp. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce a fost prins, la sfârșitul săptămânii trecute, în stațiunea Olimp, cu ocazia unui festival de muzică electronică, în timp ce încerca să vândă droguri și substanțe cu efecte psihoactive către diverși consumatori.

Potrivit IPJ Constanța, în noaptea de 18 spre 19 septembrie, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța – Serviciul Antidrog au depistat, în stațiunea Olimp, în zona în care se desfășura un festival de muzică electronică, un bărbat, de 24 de ani, care avea asupra sa 157 de grame de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și 6 grame de amfetamină, în amestec cu ketamină.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de duminică, 19 septembrie, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*