Patru turiști, reținuți de polițiștii constănțeni după ce au făcut scandal pe terasa unui hotel din Mamaia

Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța
Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Patru turiști din Craiova au fost reținuți de polițiștii constănțeni după ce au făcut scandal pe terasa unui hotel din Mamaia din cauza muzicii.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din Mamaia au fost sesizați duminică, în jurul orei 15.00, despre faptul că pe terasa unui hotel ar fi avut loc o altercație între patru turiști și administratorul, precum și agentul de pază, după ce primii ar fi fost deranjați de solicitarea de a opri muzica, aceasta fiind la o intensitate ridicată.

La fața locului au ajuns jandarmi din cadrul G.M.J. Constanța care au procedat la încătușarea turiștilor, întrucât se manifestau recalcitrant și au refuzat să se legitimeze, ulterior fiind conduși la sediul poliției pentru stabilirea identității acestora, au precizat sursele citate.

Persoanele în cauză au fost identificate, fiind vorba despre patru bărbați din Craiova, cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere si tulburarea ordinii și liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*