Trei autoturisme furate din țări ale Uniunii Europene au fost depistate pe raza județului Constanța

Una dintre mașinile furate și recuperate de către polițiști. FOTO Poliția de Frontieră

În cursul zilei de 18 februarie, în intervalul orar 09.00 – 14.00, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța în colaborare cu polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă au desfășurat un plan de acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor de autovehicule în zona de competență.

Astfel, au fost identificate trei autoturisme VW Passat, Alfa Romeo 4000 și Lancia, care figurau ca fiind furate din Spania (una) și Italia (două), fiind deținute în România de doi bărbați, respectiv o femeie, cu vârste între 34 și 60 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța.
Autoritățile din cele două țări au fost informate de găsirea celor trei autoturisme care figurează ca fiind furate, prin intermediul Biroului SIRENE, urmând ca acestea să fie restituite proprietarilor.

Autovehiculele, cu o valoare totală de aproximativ 10.000 de euro, au fost ridicate și indisponibilizate, în fiecare cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*