Un bărbat a murit electrocutat în localitatea Chirnogeni în urma unui accident de muncă

Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu

La data de 29 octombrie, în jurul orei 10.30, prin 112 a fost sesizat un accident de muncă înregistrat în localitatea Chirnogeni. Echipajele medicale deplasate la fața locului au găsit un bărbat electrocutat, decedat.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar s-a stabilit că victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani, efectua lucrări la un pod, ulterior fiind electrocutat. Echipajul medical al SAJ Constanța deplasat la fața locului nu a mai putut să îi salveze viața.

Reprezentanții ITM Constanța vor efectua cercetări specifice in astfel de cazuri. După finalizarea anchetei, polițiștii constănțeni vor încadra fapta din punct de vedere juridic și vor lua măsurile legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*