Trei „afumați“ au fost prinși cu droguri asupra lor de către jandarmi, în Vama Veche

Jandarmii au adunat multă marfă ilegală din Vama Veche. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în Vama Veche trei persoane care aveau asupra lor o pungă autosigilantă transparentă în care erau trei folii de aluminiu cu muguri vegetali de culoare verde- maronie și două aparate de mărunţit sub formă cilindrică care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător și mai multe jointuri.

În dimineața de 6 august, în jurul orei 2.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au surprins trei tineri cu vârste cuprinse între 24-27 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit o pungă autosigilantă transparentă care avea la interior, trei folii de aluminiu cu muguri vegetali de culoare verde- maronie și două aparate de mărunţit sub formă cilindrică care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător și mai multe jointuri.
Pliculețul autosigilant, aparatele de mărunţit, foliile de aluminiu şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*