Un tânăr șofer a accidentat un minor și a părăsit locul faptei fiind prins ulterior în trafic

Ambulante si politie in curtea Spitalului Judetean Constanta. FOTO Cătălin Schipor

Pentru că a părăsit locul producerii accidentului, un tânăr de 19 ani din Ovidiu s-a ales cu dosar penal.

Accidentul rutier s-a produs marți 17 aprilie, dimineața, în jurul orei 09.30. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța,  un bărbat, din Ovidiu, a condus auto marca Hyundai pe Aleea din partea de Sud a lacului Tăbăcăriei, dinspre Biserica Sf. Mina către Gravity Park.

Șoferul în vârstă de 19 ani a accidentat un minor în vârstă de 16 ani care circula pe bicicleta din sens opus. Conducătorul auto, după producerea accidentului a părăsit locul faptei, până la ajungerea organelor de poliție și fără acordul acestora. Ulterior a fost identificat în trafic, pe bulevardul Mamaia, în zona liceului Energetic.

Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale, iar șoferul s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*