Polițiștii Locali și angajații Polaris au salubrizat iar zona Poarta 5

Echipele Polaris, în prezența Polițiștilor Locali au igienizat zona Poarta 5. FOTO Poliția Locală Constanța

În cursul zilei de 14 februarie,  polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris au derulat o acțiune de ecologizare a falezei din zona Poarta 5.

Acțiunea echipelor a vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere, în special PET-uri și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi. Reprezentanții DGPL au anunțat că acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale Municipiului Constanța, astfel încât administrația publică locală să își îndeplinească misiunea de a asigura curățenia orașului. Aceștia derulează campania „Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!“ și le solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează PET-uri, ori deșeuri reciclabile, să le acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța la telefonul 0241484205. Reprezentanții DGPL promit ca echipajele lor să intervină într-un timp cât mai scurt. De asemenea, pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142, rugămintea autorităților fiind de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul și direcția de deplasare a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*