FOTO Accident grav pe Autostrada A2: un TIR a rupt parapetul și s-a răsturnat

Autotrenul s- răsturnat parțial în afara părții carosabile. FOTO Roxana Murat

Un grav accident rutier s-a produs pe Autostrada A2, în zona Drajna. Un autotren scăpat de sub control a rupt parapetul median și a intrat pe celălalt sens de mers, unde s-a răsturnat. 

Accidentul s-a produs în dreptul unei stații de combustibil, întreg momentul fiind surprins de camerele de supraveghere. Potrivit martorilor, șoferul autotrenului mergea dinspre București spre Constanța și ar fi pierdut controlul în momentul în care un alt participant la trafic i-ar fi tăiat fața. A tras de volan, a rupt parapetul de protecție median și a intrat pe celălalt sens de mers, unde s-a răsturnat pe prima bandă și în afara părții carosabile, întreaga încărcătură fiind împrăștiată pe carosabil.

La fața locului au fost trimise echipaje ale pompierilor și ale ambulanței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*