Târgul de Crăciun din Constanța își deschide astăzi porțile, în Parcul Arheologic. Accesul va fi permis numai în baza Certificatului Digital European

Târgul de Crăciun din Constanța își deschide astăzi porțile, în Parcul Arheologic

Târgul de Crăciun, organizat de Primăria Constanța, cu sprijinul Festival du Bonheur, în Parcul Arheologic Constanța își va deschide porțile miercuri, 1 decembrie, la ora 17.00. Accesul va fi permis numai în baza Certificatului Digital European.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, din data de 1 decembrie, vizitatorii târgului vor descoperi magia sărbătorilor la cele peste 20 de căsuțe ce îi vor aștepta cu bunătăți de sezon, decorațiuni de Crăciun, haine, jucării, mâncăruri delicioase, băuturi calde și colinde. Cei mici își vor putea da întâlnire cu Moș Crăciun, vor putea participa la ateliere sau pur și simplu se vor putea bucura de patinoar.

„Și pentru ca sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a dărui bucurie și căldură, cei care vor dori vor putea face donații de jucării”, au transmis reprezentanții instituției.

Aceștia mai precizează că evenimentul se va desfășura în condițiile contextului epidemiologic actual, astfel, principala preocupare este aceea de a asigura siguranța participanților, dar și a expozanților și organizatorilor.

„Accesul se va face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult, dar care se afla într-una dintre situațiile prevăzute mai sus. Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test!”, au mai precizat sursele citate.

PROGRAM TÂRG CRĂCIUN CONSTANȚA

  • Parcul Arheologic Constanța, 01 decembrie 2021 – 09 ianuarie 2021
  • Miercuri – Duminică: 12.00 – 21.00
  • Luni și Marți: închis
  • 25 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022: închis
  • Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 12.00 – 21.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*