Garda de Mediu a dat amenzi de 110.000 de lei la Cogealac pentru modul cum au fost gestionate deșeurile menajere

Deșeuri la Cogealac. FOTO Garda de Mediu

Garda de Mediu a dat amenzi de 110.000 de lei la Cogealac din cauza modului cum au fost gestionate deșeurile menajere.

“Primăria avea obligația să elimine deșeurile la un depozit autorizat și să salubrizeze incinta stației, conform măsurilor stabilite la controalele anterioare. Fapta a fost sancționată cu amendă de 50.000 lei conform OUG 195/2005 privind protecția mediului. Societatea care a transportat deșeuri pentru Primăria Cogealac a fost sancționată cu amendă în valoare de 60.000 lei pentru lipsa autorizației de mediu.Pe lângă sancțiunile aplicate, au fost stabilite măsuri corective cu termene de realizare” – Garda de Mediu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*