Amenzi de peste 80.000 de lei date, în week-end, de polițiștii de la Transporturi

Mașină de poliție.

Polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și pentru respectarea normelor privind măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV2.

Astfel, au fost legitimate peste 150 de persoane, de asemenea fiind verificate peste 25 de autoturisme și 10 trenuri de marfă. În urma activităților, polițiștii de la transporturi au aplicat 105 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 50.000 de lei.

În aceeași perioadă, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au acționat, împreună cu polițiști din cadrul Gărzii de Coastă și reprezentanți ai Autorității Navale Române, în baza planului de acțiune „Clean waters 2020”. Astfel, polițiștii au legitimat 45 de persoane, fiind verificate nouă nave și trei agenți economici de pe raza de competență. În urma activităților, polițiștii au constatat o infracțiune (braconaj piscicol) și au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.400 de lei. În plus, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, o ambarcațiune și un motor de ambarcațiune.

Totodată, au fost testate, cu aparatul etilotest, 16 persoane care se aflau în timpul serviciului, la bordul navelor controlate, nefiind constatate probleme în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*