Trafic restricționat pe A4, după ce un camion a fost cuprins de flăcări

Camion cuprins de flăcări pe A4. FOTO ISU Constanța

Traficul rutier a fost restricționat pe A4, pe banda întâi și pe cea de urgență, pe sensul de mers către Constanța, după ce un camion a fost cuprins de flăcări.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incidentul s-a petrecut autostrada A4, la km 10, sensul de mers Ovidiu către Constanţa, iar la fața locului au intervenit șase pompieri, cu o autospecială de stingere.

„Este vorba despre un cap tractor, care avea remorca încărcată cu piatră. Nu sunt victime. Incendiul a fost deja lichidat, dar a ars aproximativ 70 la sută din cabina capului tractor”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, la această oră, din cauza incendiului, traficul rutier în zonă se desfășoară cu dificultate, pe banda a doua, banda întâi și cea de urgență fiind blocate în urma incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*