Trafic restricționat la puncte de trecere a frontierei din sudul țării, cauzate de protestele fermierilor bulgari

FOTO Poliția de Frontieră

 În cursul acestei zile, autoritățile bulgare au informat structurile Poliției de Frontieră Române de la granița cu R. Bulgară, respectiv Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu și Garda de Coasta, cu privire la faptul că, începând cu ora 10:00, pe teritoriul statului vecin sunt desfășurate acțiuni de protest ale transportatorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Giurgiu – Ruse, PTF Calafat – Vidin, PTF Vama Veche – Durankulak și Negru Voda – Kardam.

În prezent, traficul autoturismelor și al autocamioanelor prin PTF Ruse, pe ambele sensuri, este restricționat de autoritățile bulgare.

Vor fi actualizați periodic timpii de așteptare în aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro, în funcție de evoluția protestului și  de modul cum acesta va afecta traficul în punctele de trecere a frontierei din sudul țării.

Poliția de Frontieră recomandă atât șoferilor de autocamioane, cât și turiștilor să se informeze utilizând aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*