“Balul Primăverii”, evenimentul organizat de Marea Lojă Națională din România care a strâns bani pentru fariștii de la caiac-canoe

Balul Primăverii
Balul Primăverii

Marea Lojă Naţională din România a organizat, sâmbătă, 19 martie, cea de-a cincea ediţie a Balului Primăverii, un eveniment caritabil de mare ţinută. Scopul acestei manifestări este strângerea de fonduri în vederea susţinerii Clubului Sportiv Farul Constanţa, secţia caiac-canoe.

La evenimentele precedente, banii strânşi din vânzarea biletelor de participare şi din donaţii au ajuns la copiii talentaţi ai Colegiului de Arte „Regina Maria“, însă în acest an s-a decis ca şi sportivii să fie susţinuţi, în special cei de la secţii mai puţin sprijinite.

La momentul de sâmbătă seara, care a fost găzduit de localul Melody, din Mamaia, au fost prezente aproximativ 400 de persoane, printre care și. ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, ea însăşi fostă canotoare multiplu medalitată.

De asemenea, printre invitaţi s-au aflat și directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare“, Lică Gherghilescu, şeful Arhivelor, Virgil Coman, dar și Elena Frâncu. La sfârșit, organizatoriiau donat 35.000 lei, dar și o canoe profesională în valoare de 5.000 euro, copiilor canotori de la CS Farul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*