Trafic restricționat în zona Peninsulară, cu prilejul Bobotezei

Măsuri sporite de siguranță, în Noaptea de Înviere, în zona peninsulară a Constanței. FOTO Primăria Constanța

Sărbătoarea creștină a Botezului Domnului Iisus Hristos va fi marcată la Constanța prin manifestări cu caracter religios, care vor avea loc cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Miercuri, 06 ianuarie, de la ora 11.00, va fi organizată o procesiune religioasă având ca punct de pornire Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare spre bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, Portul Tomis, unde va fi săvârșită Slujba de sfințire a Aghesmei Mari.

Pentru siguranța participanților la procesiune, spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poate asigura respectarea normelor legale în vigoare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei. Traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate corespunzător.

De asemenea, în această perioadă, traficul rutier va fi restricționat după cum urmează:

  • până în data de 06 ianuarie, ora 13.00, va fi restricționată circulația autovehiculelor pe strada Arhiepiscopiei, tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;
  • miercuri, 06 ianuarie, în intervalul orar 08.00 – 13.00, se va restricționa traficul rutier pe bulevardul Regina Elisabeta, tronsonul delimitat de accesul în parcarea de la Poarta 1 până în zona Comandamentului Flotei;
  • tot miercuri, 06 ianuarie, în intervalul orar 06.00 – 13.00 se va restricționa accesul în Portul Tomis, în vederea desfășurării Slujbei de sfințire a Aghesmei Mari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*