Traficul auto pe strada Theodor Burada din Constanța, blocat parțial pentru lucrări ale RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul auto pe strada Theodor Burada din Constanța a fost blocat parțial, joi dimineață, pentru lucrări ale RAJA.

Astfel, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de distribuție apă potabilă, dar și pentru intervenția la nivelul unui branșament avariat, de pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Theodor Burada, tronsonul delimitat de strada Labirint și bulevardul I.C. Brătianu, până la ora 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA SA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*