Trafic restricționat pe strada Ion Rațiu din Constanța din cauza unei avarii RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier a fost restricționat, joi, pe strada Ion Rațiu din Constanța, din cauza unei avarii pe o conductă de alimentare cu apă a RAJA SA.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, echipele RAJA SA au fost nevoite să restricționeze, joi, traficul auto pe strada Ion Rațiu, pe tronsonul delimitat de străzile Mircea cel Bătrân și Pictor Ion Andreescu, cu sensul de mers către bulevardul Mamaia, până la ora 15.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*