Trafic restricționat în municipiul Constanța. Va fi închisă intersecția din zona Institutul de Marină

Intersecția de la Institutul de Marină va fi închisă pentru asfaltare. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de reabilitare a străzii Soveja, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și bulevardul Tomis.

Paralel cu lucrările de frezare, din seara dr 7 august începe etapa de turnare a covorului asfaltic.

Se va acționa în zona intersecției dintre strada Baba Novac și strada Soveja iar procesul de asfaltare va continua până la finalul acestei săptămâni, pe tronsonul amintit.

Pentru ca lucrările să aibă loc în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, miercuri, 7 august, între orele 23:30 – 05:00, în zona în care se asfaltează.

Intervențiile de joi și vineri noapte se vor desfășura în intervalul orar 19:00 – 04:00 iar traficul rutier va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis.

“Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră”, au transmis reprezentanții primăriei Constanța

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*