Vrei să scapi de cozile de la taxe și impozite? SPIT Constanța oferă plata online, prin telefon sau card bancar

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Cei care s-au săturat să stea la cozi pentru a-și plăti taxele și impozitele au ocazia să scape de bătaia de cap și să plătească prin una din cele 5 metode alternative. Nici măcar nu e nevoie să mergi la ghișeele SPIT Constanța.

Iată metodele prin care scapi de cozi:

1. Online, pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, în urma autentificării cu nume utilizator şi parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online;

2. Prin intermediul cardului bancar, în cadrul centrului comercial Maritimo, la standul SPIT amenajat în zona Cafeteria Auchan, de luni până duminică, de la ora 10:00 la ora 22:00.

3. Prin intermediul telefonului mobil, folosind aplicaţia Etax Mobile SPIT Constanţa disponibilă la instalare pe AppStore pentru iOS și pe Play Store pentru Android;

4. Prin ordin de plată, beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631.

5. Prin numerar:
– la staţiile OMV-Petrom din Municipiul Constanţa, prin Westaco Express;
– la agenţiile băncii Garanti Bank;
– la toate oficiile Poșta Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*