Polițiștii au descins la o rețea de contrabandiști de produse petroliere

În cursul zilei de 11 septembrie, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, au depistat în flagrant delict patru bărbați, cu vârste între 20 și 45 de ani, din orașul Cernavodă, județul Constanța, în timp ce transportau, cu o autoutilitară, aproximativ 1.100 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitat în recipiente de tablă.

În urma unei percheziţii la locuinţa unuia dintre ei, au mai fost găsite 8 recipiente, cu 185 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, pe care le deținea fără documente de proveniență.

Din cercetări a rezultat faptul că respectiva cantitate de motorină ar fi fost sustrasă de la navele ce tranzitează zona portului Cernavodă.

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de motorină, autoutilitara în cauză, o instalație confecționată artizanal, utilizată la încărcarea şi descărcarea motorinei din butoaie, bunuri în valoare de aproape 21.200 de lei, precum și 5.337 de lei.

Cei patru bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*