Trafic îngreunat pe străzile Nicolae Iorga și Mircea cel Bătrân din Constanța

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Trafic rutier se desfășoară cu dificultate pe străzile Nicolae Iorga și Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța din cauza unor avarii survenite pe o conductă a RAJA.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze circulația, miercuri, 09 decembrie, în intervalul orar 09.00 – 16.00, după cum urmează:

  • pe strada Nicolae Iorga, pe o porțiune de 50 de metri, cu sensul de mers dinspre strada Mircea cel Bătrân către bulevardul Tomis;
  • pe strada Mircea cel Bătrân, pe o porțiune de 50 de metri, cu sensul de mers dinspre strada Nicolae Iorga către strada Ion Rațiu;

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

În acest timp sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de str. Mircea cel Bătrân și bd. Mamaia, cu străzile adiacente, cartier Tomis II, Piața Chiliei, zona Stadionului Farul și zona Tăbăcărie. De asemenea, se vor înregistra presiuni scăzute și lipsa totală a acesteia la etajele superioare în cartier Faleză Nord și zona Casa Căsătoriilor (străzile Bucovinei, Eroilor, A.S. Puskin, V. Pârvan, M. Eminescu).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*