Zece autoturisme au fost implicate în accidente rutiere în lanț, pe Autostrada A2, la ieşirea spre Constanţa

Zece autoturisme au fost implicate în accidente rutiere în lanț, pe Autostrada A2. FOTO: ISU „Dobrogea”

Polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A2 București – Constanța au fost alertați luni, 7 august, în jurul orei 09.35, cu privire la producerea a trei tamponări pe Autostrada A2, între km 203-207.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Constanța, echipajele polițienești desemnate să intervină la locurile incidentelor au confirmat că s-au produs, într-adevăr, trei evenimente rutiere în care au fost implicate un total de 10 autoturisme.

Într-unul dintre cazuri, trei autoturisme au fost implicate într-o tamponare care a fost soluționată de către polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A2 București – Constanța, în timp ce în celelalte două cazuri, conducătorii auto au reușit să se înțeleagă amiabil.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al județului Constanța spun că în autoturisme s-ar fi aflat 18 adulţi şi patru copii, dar că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul în zonă se desfășoară în condiții normale, deoarece autoturismele avariate au fost scoase în afara benzilor de circulație și plasate pe banda de urgență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*