Trafic îngreunat pe strada Cumpenei din Constanța din cauza unei avarii pe o conductă RAJA

Traficul rutier este îngreunat, marți, pe strada Cumpenei din Constanța în urma unei avarii RAJA, zona respectivă fiind împrejmuită și semnalizată.

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Cumpenei, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe două benzi de circulație de pe această stradă, sensul de mers către bulevardul Aurel Vlaicu, marți, până la ora 15.00. În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au precizat reprezentanții societății.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*