Fanfara „Muzica Apelor” oferă cadouri muzicale de neuitat în zile de sărbătoare

Fanfara Muzica Apelor RAJA. FOTO Cătălin Schipor

În decembrie, poate cea mai așteptată lună din an, Fanfara „Muzica Apelor” dă tonul veseliei pe portative. Cei 25 de instrumentiști constănțeni vor completa tabloul hibernal al orașului de la malul mării printr-un program muzical special. Publicul de toate vârstele este invitat să își acorde timp pentru a-și oferi și un dar de suflet, urcând cu inima, preț de o oră, în caruselul sunetelor magice.

Din repertoriul artiștilor nu va lipsi muzica tradițională, specifică sărbătorilor de iarnă, acompaniată de celebre valsuri și marșuri militare. Vibrația alămurilor va răsuna în spațiul unor centre comerciale din oraș, dar și în aer liber, la Târgul de Crăciun, amenajat în acest an în parcul de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” (TNOB) din municipiul Constanța.

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:

  • Vineri – 09 decembrie, ora 16.00 – Vivo Shopping Center;
  • Sâmbătă – 10 decembrie, ora 16.00 – Târgul de Crăciun (TNOB);
  • Duminică – 11 decembrie, ora 16.00 – Galeriile Comerciale Tom – Carrefour;
  • Vineri – 16 decembrie, ora 16.00 – Galeriile Comerciale Tom – Carrefour;
  • Sâmbătă – 17 decembrie, ora 16.30 – Târgul de Crăciun (TNOB);
  • Duminică – 18 decembrie, ora 16.00 – Vivo Shopping Center.

Fanfara constănțeană excelează prin muzica pe care o promovează. La fiecare concert, refrenele de odinioară, din repertoriul național și internațional, pătrund cu duioșie în sufletele oamenilor, artiștii reușesc să redea zâmbetul pe buze și să impresioneze audiența prin măiestria interpretării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*