Trafic blocat pe strada Cuza Vodă din Constanța din cauza unei avarii pe o conductă a RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier a fost blocat, joi, pe o porțiune a străzii Cuza Vodă din Constanța, din cauza unei avarii apărute pe o conductă a RAJA.

Potrivit reprezentanților societății, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii, echipele de intervenție au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, pe tronsonul delimitat de strada Atelierelor și bulevardul I. C. Brătianu, până la ora 12.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au precizat sursele citate.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*