Atenție, șoferi! De astăzi, s-a instituit sens unic pe o porțiune a străzii Frunzelor din cartierul Coiciu

De astăzi, s-a instituit sens unic pe o porțiune a străzii Frunzelor din cartierul Coiciu. FOTO: Primăria Constanța

Circulația autovehiculelor pe strada Frunzelor din cartierul Coiciu este permisă, de miercuri, 21 decembrie, numai dinspre strada Fulgerului către strada Portiței. De asemenea, a devenit prioritară circulația pe strada Răzoare față de străzile Trandafirului, Steagului și Izvor.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, implementarea acestor măsuri a fost necesară pentru fluidizarea traficului rutier în zonă, eliberarea trotuarelor de mașinile parcate, asigurarea şi protejarea circulației pietonale, precum și pentru crearea de locuri de parcare.

Măsurile de resistematizare a traficului au fost luate de către Primăria Municipiului Constanța, în urma consultărilor cu cetățenii din zonă și au primit avizul Comisiei de Circulație nr. 539/29.09.2022 și al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier nr. 475385/28.11.2022.

Conducătorii auto sunt rugați să înțeleagă necesitatea adoptării acestor măsuri şi să respecte noile indicatoare rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*