O avarie RAJA lasă fără apă potabilă zona Variantă din Constanța

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune din incinta Sursei Cișmea 1 C din Constanța, echipele RAJA au fost nevoite să sisteze furnizarea apei potabile de luni, 24 octombrie, ora 13.30, până marți, 25 octombrie, ora 06.00.

Potrivit RAJA, sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii de pe partea dreaptă a bulevardului Aurel Vlaicu (sensul de mers spre bulevardul I.C. Brătianu) – tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Baba Novac, dar și cei din cartierul de vile din zona Dedeman.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*