Autobuzele liniei 51B vor circula deviat, începând de astăzi, doar până la Halta Traian

Autobuz RATC în stație. FOTO Catalin Schipor

CT BUS anunță publicul călător că, în perioada 02 – 09 decembrie, linia 51B circulă deviat, doar până la Halta Traian. În intervalul menționat se suspendă stațiile amplasate pe strada Nicolae Filimon.

Devierea are loc ca urmare a lucrărilor de modernizare a pasajului rutier de pe strada Nicolae Filimon și a pasajului de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Pasajul rutier de pe strada Nicolae Filimon. FOTO Primăria Constanța

Reamintim că în perioada 30 noiembrie – 08 decembrie, circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe strada Nicolae Filimon, în zona Halta Traian. Totodată, în perioada 09 – 17 decembrie se va reabilita pasajul rutier din bulevardul Aurel Vlaicu, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.

Pasajul rutier de pe bulevardul Aurel Vlaicu. FOTO Primăria Constanța

Lucrările sunt executate de Grupul Feroviar Român, la inițiativa Primăriei Municipiului Constanța. Conducătorii auto sunt rugați să folosească rute ocolitoare, să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*