Toamnă colorată în Tăbăcărie: umbrelele multicolore s-au mutat din Piața Ovidiu pe o alee din parc

Toamnă colorată în Parcul Tăbăcărie!

Umbrelele multicolore, ce au devenit rapid vedete în Piața Ovidiu, mărturie stând miile de fotografii, filmulețe și instantanee urcate pe rețelele de socializare de constănțeni și turiști, și-au găsit mai nou locul pe o alee din Parcul Tăbăcărie.

Tinerii voluntari, alături de organizatori, s-au pus contra vântului și furtunilor caracteristice zonei litoralului și au depus toate eforturile pentru ca proiectul să continue la Constanța, astfel că sutele de umbrele colorate au fost relocate și montate în Parcul Tăbăcărie, loc de relaxare și recreere al multor tineri și constănțeni.

„Proiectul, ce s-a dovedit un real succes, a pornit din dorința de a aduce un plus de culoare și veselie zonelor cunoscute și vizitate din municipiul de la malul mării, iar ca un plus, în această perioadă dificilă pentru întreaga omenire, un grup de voluntari prezenți la Constanța în cadrul unui proiect pe Corpul European de Solidaritate a creat mesaje anti hate, cu un impact social puternic, pozitive și motivaționale pentru trecători”, au precizat inițiatorii proiectului.

În continuare, aceștia îi invită pe constănțeni, cu mic cu mare, să se bucure de aleea multicoloră și să se fotografieze sub acoperișul de umbrele colorate ce vor transforma toamna maronie și anostă, într-una colorată, în Parcul Tăbăcărie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*